امروز: جمعه 10 فروردین 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
لینک دوستان
بلوک کد اختصاصی

پاورپوینت چالش های مهم استفاده از مکمل های مواد معدنی در تغذیه گاوهای شیری

پاورپوینت چالش های مهم استفاده از مکمل های مواد معدنی در تغذیه گاوهای شیری دسته: پاورپوینت
بازدید: 19 بار
فرمت فایل: ppt
حجم فایل: 1635 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 45

دانلود پاورپوینت چالش های مهم استفاده از مکمل های مواد معدنی در تغذیه گاوهای شیری بررسی چالش های مهم استفاده از مکمل های مواد معدنی در تغذیه گاوهای شیری پاورپوینت جامع و کامل چالش های مهم استفاده از مکمل های مواد معدنی در تغذیه گاوهای شیری کاملترین پاورپوینت چالش های مهم استفاده از مکمل های مواد معدنی در تغذیه گاوهای شیری پکیج پاورپوینت چالش ه

قیمت فایل فقط 11,700 تومان

خرید

نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)

 قسمتی از متن پاورپوینت :

تعداد اسلاید : 45 صفحه

به نام خدا چالش های مهم استفاده از مکمل های مواد معدنی در تغذیه گاوهای شیری مقدمه: مواد معدنی عناصری هستند که وجود آنها برای حیات و بیشتر فعالیت های سوخت و ساز بدن دام ضروری است .
تقریبا 60 تا 65 درصد وزن بدن یک دام را آب ، 30 تا 35 درصد را کربوهیدرات ها و پروتئین ها و چربی و 5 درصد باقی مانده را مواد معدنی و ویتامین هاتشکیل می دهند.
به طور کلی مواد معدنی مورد نیاز دام14 عدد می باشد که به دو دسته پرنیاز و کم نیاز تقسیم می شوند.
موادمعدنی پرنیاز شامل کلسیم ، فسفر ، منیزیم ، سدیم ، پتاسیم ، کلر و گوگرد است که مقدار نیاز آنها بیشتر از 100 میلی گرم در کیلوگرم جیره است. معمولا نیاز به آنها به شکل درصد بیان می شود.
مواد معدنی کم نیاز شامل آهن ، منگنز ، مس ، روی ، ید ، سلنیم و کبالت هستند که مقدار نیاز آنها کمتر از 100 میلی گرم در کیلوگرم جیره است. معمولا نیاز به آنها به شکل میلی گرم در کیلوگرم بیان می شود.
پژوهش های سال های اخیر بیان گر آن است که وجود عناصری مانند فلوئور ،کروم ، نیکل ، قلع ، وانادیم و سیلیس در جیره ضروری است .
معمولا مواد معدنی کم نیاز توسط استفاده از مکمل های مواد معدنی (Premix)که در کارخانجات مکمل سازی تولید می شود، تامین می گردد. Why mineral supplementation?

The low productivity in animals is mainly due to nutritional factors out of which more than 40% could be attributed to the mineral imbalances (Animal Health Year Book of FAO/WHO).

چالش اول : یکی از چالش های مهم در تغذیه گاوهای شیری در ایران استفاده از یک فرمول عمومی مکمل معدنی در تغذیه گاوهای کل کشور است. این فرمول که تنها فرمول مکمل دامی مصوب سازمان دامپزشکی بوده و به نام فرمول 90 گرم فسفر معروف است ، جنبه درمانی داشته و برای مقاصد تولیدی مناسب نیست. زیرا نمی تواند نیاز تولید را برطرف نماید و به خصوص مقادیر ویتامین E و سلنیم موجود در این فرمول چندین برابر کمتر از نیاز گاوهای شیری می باشد. در صورتی که نیاز گاوها به مواد معدنی بسته به مقدار تولید، حالت فیزیولوژیکی ، نوع ماده خوراکی مصرفی ، مواد مغذی موجود در جیره و آب و هوا متفاوت خواهد بود و توصیه بر آن است که برای هر گله مکمل های معدنی خاص همان گله فرموله و مورد استفاده قرار گیرد تا بتوان نیاز های گاوها را بهتر تامین نموده و تولید را اقتصادی تر نمود.
NRC 1989 7 Nutrition Guideline When using anionic salts Calcium (%) 1.40 Magnesium (%) 0.40 Sulfur (%) 0.40 احتیاجات غذایی گاوهای شیری در مرحله های مختلف آبستنی شیردهی چالش دوم : چالش دیگری که در حال حاضر دست به گریبان صنعت گاو شیری کشور است ، استفاده از مواد اولیه با کیفیت نامطلوب در مکمل های معدنی است. این مواد اولیه به سه دسته معدنی (inorganic) و آلی(organic) و هیدروکسی (Hydroxy) تقسیم نمود. Calcium Absorption Alfalfa 30%
Concentrates 60%
Calcium chloride 95%
Calcium carbonate 75% Phosphorous Absorption Forages 64%
Concentrates 70%
Monoammonium phosphate 80%
Monocalcium phosphate 80%
Dicalcium phosphate 85%
Bone meal 80% Forms of chelate Minerals Metal amino acid complex (Methionine, Lysine, Glycine)
Metal amino chelate
Metal proteinate
Metal polysaccharide complex
Metal Hydroxy
Organic Trace Mineral No antagonism with other minerals
Form of mineral more important
Stimulate biological processes
Enter different pools in the body
Cost is higher than mineral salt Strategies with Organic Trace Minerals Provide 25 to 33% of the added trace minerals in the ration
Embryo transfer (donors and recipients cows)
Environmental and disease stressed cows
Dry, close up, and early lactation cows Selenomethionine ( Se ) Methionine ( S ) Selenium Forms Comparison S Se چالش سوم: چالش مهم دیگر وجود مقادیر بالای عناصر سنگین مانند سرب ، آرسنیک ، کادمیوم و جیوه در مکمل های معدنی است که با مصرف آنها در جیره گاوها ،مقادیر این عناصر در شیر و گوشت افزایش یافته و سلامت مصرف کنندگان را به خطر می اندازد. Arsenic: --Maximum tolerable level for most species 30 ppm (NRC, 2005)


توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.

قیمت فایل فقط 11,700 تومان

خرید

برچسب ها : دانلود پاورپوینت چالش های مهم استفاده از مکمل های مواد معدنی در تغذیه گاوهای شیری , بررسی چالش های مهم استفاده از مکمل های مواد معدنی در تغذیه گاوهای شیری , پاورپوینت جامع و کامل چالش های مهم استفاده از مکمل های مواد معدنی در تغذیه گاوهای شیری , کاملترین پاورپوینت چالش های مهم استفاده از مکمل های مواد معدنی در تغذیه گاوهای شیری

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر